ZWILLING Vidlička na maso TWIN® Prof

ZWILLING Vidlička na maso TWIN® Prof

ZNAČKA: ZWILLING

Cena: 749.00 CK

Vidlička na maso TWIN Prof je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Elegantní, plochá rukojeť se saténovým povrchem padne do ruky, její správná ergonomie zaručuje bezproblémovou manipulaci, navíc je opatřena otvorem pro zavěšení. Vidlička na maso TWIN Prof ve stručnosti: Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Moderní, puristický design Z kvalitní ušlechtilé nerezové oceli 18/10 Tenká a stabilní nerezová rukojeť pro bezpečnou a snadnou manipulaci Saténově hladký povrch Dlouhá životnost výrobku Otvor pro zavěšení – šetří místo Z jednoho kusu oceli, bez možnosti usazení nečistot Lze mýt v myčce nádobí Kuchyňské náčiní moderního, puristického vzhledu ze série TWIN Prof si oblíbíte již po prvním použití. Celá série vznikla na základě spolupráce německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels s architektem a designérem Matteo Thunem. Pro výrobu nástrojů byla použita kvalitní ušlechtilá nerezová ocel 18/10. Náčiní je tvarově stabilní. Většina výrobků z této řady je opatřena elegantní plochou rukojetí, která je díky saténově hladkému povrchu příjemná na dotyk. Pouze kuchyňské nástroje, které jsou používány po delší dobu nebo vyžadují použití síly, mají rukojeť zaoblenou. Funkční části jsou pevně a čistě spojeny, což zaručuje vysokou spolehlivost, dlouhou životnost a dokonalou hygienu. Náčiní z celé série je pro úsporu času a energií možné mýt v myčce nádobí.

ZWILLING Vidlička na maso TWIN® Prof e-shop >>


Zákazníci si prohlíželi také:
WMF Set lžiček na long drink Nuova

WMF Set lžiček na long drink Nuova

Lžička na long drink Nuova je určena pro míchání nápojů ve vysokých sklenicích. Je ideální pro koktejly a latte macchiato. Stejně tak dobře si s ní však pochutnáte na jogurtu nebo zmr.. Více >>




WMF Vidlička na maso Profi Plus

WMF Vidlička na maso Profi Plus

Vidlička na maso Profi Plus s očkem na zavěšení slouží k napíchnutí nebo obrácení kusů masa, k přidržení při porcování a při kontrole, zda už je maso hotové. Dlouhé, kónicky kov.. Více >>